Du er her:

Kirken er lukket, men vi er her stadig:

Præsterne ved Tranbjerg Kirke fortsat kontaktes telefonisk.

Ved. dødsfald rettes henvendelse til Personregistrering Syd: 87334472. Andre presserende henvendelser til kirken bedes sendt pr. email til kontor@tranbjergkirke.dk.

På baggrund af statsministerens og sundhedsmyndighedernes udmeldinger onsdag aften, har vi besluttet følgende:

Da Tranbjerg Kirke også er en offentlig myndighed betyder det, at medarbejderne er hjemsendt fra fredag, hvorfor samtlige aktiviteter i sognegården samt gudstjenester t.o.m. 31. marts er aflyst. Dette gælder babysalmesang, toddlersalmesang, årstidscafe, MR-møde, højmesse, plejehjemsgudstjenester mv.

Ved tvivlsspørgsmål i forbindelse med ovenstående, bedes kontakte Menighedsrådsformand Birgitte Pedersen: 41245506 eller birgitte@tranbjergkirke.dk

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------