Sjælesorgsgruppe

I folkekirkens sorggrupper kan du finde støtte, hvis du har mistet en, du holder af. Du behøver ikke have en stærk tilknytning til kirken for at deltage. 

En sorggruppe forsøger ikke at fjerne din sorg eller at presse dig til at 'komme videre'. Men fællesskabet med andre, som har mistet, kan hjælpe dig med at bære sorgen og den forandrede hverdag. 

Borgere i Tranbjerg er velkomne i den sorggruppe, der findes i Mårslet sogn. Gruppen mødes i Mårslet Sognehus. Et møde varer ca. to timer, og der afholdes møde hver anden mandag, i alt 8 gange. 

”Som jeg har det lige nu, er det godt at være sammen med andre og at blive hørt og forstået”. Det er et af de udsagn, vi har hørt i tidligere grupper.

Det kan være svært at finde personer i ens omgangskreds, som i længden kan rumme og forstå den smerte, som sorgen over at have mistet en af sine nærmeste, indebærer.

Et andet udsagn er: ”Min omverden synes, jeg hurtigt skal se at komme videre, men så hurtig er sorg ikke, skal jeg hilse og sige”.

I gruppen er der tavshedspligt, men deltagerne lærer selvfølgelig hinanden at kende. Det kan give mulighed for at få en kontakt, som man også efter forløbets afslutning kan have glæde af. Gruppen ledes af Susanne Lauritsen og Kaj Lolholm.

Har du brug for, eller kender en, der har brug for at deltage i gruppen for voksne, kan henvendelse ske til Susanne Lauritsen, tlf. nr. 2532 4657 eller mail til sus@sjl.dk

Susanne Lauritsen og Kaj Lolholm