Du er her:

Tranbjerg Kirkes Kor

Spirekor (0.-2.klasse) Torsdage kl.15:00-15:45 Sognegården

Børnekor (3.-5.klasse) Torsdage kl.16:00-17:00 Sognegården

Kor er en sjov måde at få musik i hverdagen på, og der vil være mulighed for at deltage i koncerter og musikgudstjenester, samt forskellige arrangementer i kirke og sognegård. Igennem leg og musik vil vi til korprøverne arbejde med elementær hørelære og lære salmer og sange.

Det er gratis at deltage.

Kontakt korleder Camilla Button camillabuttonsoprano@gmail.com eller organist Branko Djordjevic branko@tranbjergkirke.dk for tilmelding.

Tranbjerg Kirkekor – torsdage kl. 15.30-17.00 i Sognegården.

Fra 3. klasse. Deltagelse i Tranbjerg Kirkekor kræver, at man har været til en lille optagelsesprøve. Kirkekoret medvirker ved koncerter, gudstjenester og forskellige arrangementer i kirke, sognegård og på plejehjem. Der udbetales løn for deltagelse.

Kontakt korleder og organist Branko Djordjevic branko@tranbjergkirke.dk, og hør nærmere.